Skip to content

Tipul bucătăriei:

Salata de mangetout, mazare si fenicul cu pastrav afumat

Salata de mangetout, mazare si fenicul cu pastrav afumat

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Mangetul proaspăt este crocant și dulci și oferă mâncărurile de vară perfecte crocante. Această rețetă de salată de mangetout, mazăre și fenicul cu păstrăv afumat se ambalează în multe arome mari și este gata în doar 20 de minute.


Ingrediente

  • mangetout 300 g, tăiate la jumătate pe lungime
  • mazăre 100 g
  • fenicul 1 cap, taiat in patru si feliat fin
  • arpagic tocat pentru a face 2 linguri
  • ulei de masline
  • otet de vin alb 2 linguri
  • mustar Dijon ½ linguriță
  • Miere 1 lingura
  • file de păstrăv afumat 4, jupuite
  • alune de padure o mână, prăjită și tocată

Metodă

  • Pasul 1

    Pasul 1

    Gătiți mangeout și mazărea în apă clocotită timp de 1 minut, apoi scurgeți și răciți sub jet de apă. Puneți-le într-un bol și adăugați feniculul și arpagicul. Bateți 4 linguri ulei de măsline, oțet, muștar și miere până când se îmbină, asezonați bine. Stropiți peste salată și amestecați împreună. Puneți pe o farfurie de servire, fulgi peste fileul de păstrăv afumat și împrăștiați pe alune.

Informatii nutritionale

  • Kcals 292
  • Carbohidrați 8.1g
  • Proteină 18.9g
  • Gras 18.9g
  • Sare 1.2g
  • Saturate 2.8g
  • Fibră 5.2g
#Salata #mangetout #mazare #fenicul #pastrav #afumat
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *