Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Rețetă caldă de salată cu orez roșu și somon

Salată de orez roșu cald, ierburi și somon

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 3
  • Uşor

Încercați această salată nutritivă de orez, ambalată cu condimente, pentru o masă sănătoasă în timpul săptămânii


Ingrediente

  • carmargue orez roșu 150g
  • fileuri de somon 2 x 125g
  • lămâie 1, zestrat și suc, plus pene de servit
  • chimen măcinat 1½ linguriță
  • coriandru ½ linguriță
  • ceapa rosie ½ mici, tocate mărunt
  • ulei de masline 1 lingură
  • castravete ½, înjumătățit, semințele scoase și tăiate cubulețe
  • roșii prune pentru copii 12, sferturi
  • patrunjel cu frunze plate o grămadă mică, tocată
  • mentă o grămadă mică, tocată

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti orezul urmand instructiunile pachetului. Puneți somonul pe o tavă antiaderentă, amestecați 2 lingurițe de suc de lămâie cu ½ linguriță de chimen, condimentați și frecați peste somon.

  • Pasul 2

    Încălziți grătarul la mare. Se amestecă restul de suc de lămâie, coajă și chimen cu ceapa și uleiul de măsline și se pune într-un castron mare. Se scurge orezul foarte bine, apoi se adaugă la ceapă, se condimentează și se aruncă.

  • Pasul 3

    Somonul la grătar pentru 5 minute, apoi se răcește puțin.

  • Pasul 4

    Aruncați somonul în bucăți, aruncați orice piele și os, adăugați la orez cu castravete, roșii și ierburi și aruncați ușor. Se servește cu pene de lămâie în plus.

Informatii nutritionale

  • Kcals 443
  • Gras 18.6g
  • Saturează 3.1g
  • Carbohidrați 4.5g
  • Zaharuri 4.6g
  • Fibră 4.9g
  • Proteină 22.9g
  • Sare 0,1g
.
#Salată #orez #roșu #cald #ierburi #și #somon
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast