Skip to content

Tipul bucătăriei:

2555

Salată de sashimi de vară

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Reteta rapida si usoara de somon sashimi. Cumpărați cel mai proaspăt pește pe care îl puteți găsi pentru această salată simplă, nu gătiți peștele. Avocado și sfecla roșie îl fac o masă sănătoasă.


Ingrediente

  • avocado copt 1, cu pietre și tăiate cubulețe
  • castravete ¼, feliate subțire
  • ceapa rosie ½ mic, feliat foarte subțire
  • pepene 100 g bucată, feliată sau tăiată cubulețe
  • sfeclă 1 mic crud, decojit și feliat subțire (folosește o mandolină dacă ai)
  • ghimbir murat 1 lingura dintr-un borcan sau pachet
  • file de somon fără piele 1 bucată (aproximativ 150g), feliată subțire
  • seminte de susan negru ½ linguriță

pansament

  • otet de orez 2 linguri
  • sos de soia 1 lingura
  • ulei de susan 1 lingura
  • zahăr pudră 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Puneti avocado, castraveti, ceapa, pepene galben, sfecla rosie si ghimbir murat pe un vas de servire sau un platou. Acoperiți cu somon și semințe de susan.

  • Pasul 2

    Se amestecă toate ingredientele pentru dressing, apoi se gustă pentru echilibru – nu ar trebui să aibă nevoie de sare din cauza sosului de soia. Stropiți peste salată. Serviți cu puțin orez iasomie sau biscuiți japonezi în parte, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 404
  • Carbohidrați 13.6g
  • Proteină 18.9g
  • Gras 30.5g
  • Sare 1.7g
  • Fibră 5.3g
#Salată #sashimi #vară
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *