Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de salata de somon cu sos de chilli si menta servita intr-un vas alb oval pe o fata de masa albastru electric

Salată de somon supergrain cu ardei iute și dressing de mentă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Intră în noua revoluție a superalimentului cu această salată sănătoasă de somon, care combină somon la grătar, farro sau freekeh, harissa și ierburi, toate amestecate într-un sos picant cu ardei iute, lămâie și mentă.


Încercați această salată sănătoasă de somon, apoi consultați mai multe rețete de somon, cum ar fi salata noastră super somon.

Ingrediente

  • farro sau freekeh 200 g
  • stoc de legume
  • somon bucata de 500 g
  • pasta de harissa 2 linguri
  • frunze de menta a servi
  • frunze de salata a servi

ÎMBRACȚIE

  • lămâi 2, suc
  • chimen măcinat 1 lingura
  • ardei iute roșu 1, tocat fin
  • mentă un pumn de frunze, tocate marunt
  • ulei de masline

Metodă

  • Pasul 1

    Gătiți boabele într-un bulion timp de aproximativ 30 de minute, sau până când sunt fragede, apoi scurgeți foarte bine. Puneti intr-un bol si adaugati toate ingredientele pentru dressing cu 3 linguri de ulei de masline. Se condimentează și se amestecă bine, apoi se lasă în timp ce gătiți somonul.

  • Pasul 2

    Puneți somonul pe o tavă de copt și ungeți generos cu harissa. Prăjiți timp de 5-6 minute sau până când somonul este fiert. Se răcește puțin apoi se rupe în bucăți mari (aruncând orice piele sau os).

  • Pasul 3

    Puneți grăuntele, menta și frunzele de salată pe un platou cu somon, apoi serviți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 490
  • Gras 24g
  • Saturate 3.6g
  • Carbohidrați 35.5g
  • Fibră 1.8g
  • Proteină 32g
  • Sare 0,3g
#Salată #somon #supergrain #ardei #iute #și #dressing #mentă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *