Tipul bucătăriei:
Salată rapidă de orez în stil japonez
- servește 2
- Uşor
Folosiți un pachet de orez gătit sau rămas pentru a pune împreună o salată super-rapidă (și cu un conținut scăzut de calorii). Se face verde cu fasole edamame, castravete și avocado
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- orez basmati fiert 250g
- creveți rege curățați 150g
- castravete ¼, tăiat cubulețe
- ceapa verde 2, tocat
- fasole edamame 50g, decongelat dacă este înghețat
- ridichi 6, tocat
- avocado ½, tăiat cubulețe
- semințe de susan negru a servi (opțional)
ÎMBRĂCĂMINTE
- otet de orez 2 linguri
- ulei de susan prăjit 1 lingură
- mirin 1 lingură
- ghimbir murat tocat pentru a face 1 lingură
Metodă
-
Pasul 1
Bateți ingredientele pentru dressing împreună într-un castron mic.
-
Pasul 2
Dacă utilizați o pungă, încălziți orezul urmând instrucțiunile ambalajului, apoi răsturnați într-un castron și rupeți. Se răcește până se încălzește, se adaugă jumătate din pansament și se aruncă.
-
Pasul 3
Adăugați creveții și legumele și aruncați din nou. Împărțiți între două farfurii și lingură peste restul pansamentului. Presărați cu semințe de susan pentru a termina, dacă doriți.
Informatii nutritionale
- Kcals 415
- Gras 17.7g
- Saturează 3.1g
- Carbohidrați 41.1g
- Zaharuri 10.5g
- Fibră 6.6g
- Proteină 19.5g
- Sare 2.2g
#Salată #rapidă #orez #în #stil #japonez