Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Salată rapidă de orez japonez

Salată rapidă de orez în stil japonez

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Folosiți un pachet de orez gătit sau rămas pentru a pune împreună o salată super-rapidă (și cu un conținut scăzut de calorii). Se face verde cu fasole edamame, castravete și avocado


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • orez basmati fiert 250g
  • creveți rege curățați 150g
  • castravete ¼, tăiat cubulețe
  • ceapa verde 2, tocat
  • fasole edamame 50g, decongelat dacă este înghețat
  • ridichi 6, tocat
  • avocado ½, tăiat cubulețe
  • semințe de susan negru a servi (opțional)

ÎMBRĂCĂMINTE

  • otet de orez 2 linguri
  • ulei de susan prăjit 1 lingură
  • mirin 1 lingură
  • ghimbir murat tocat pentru a face 1 lingură

Metodă

  • Pasul 1

    Bateți ingredientele pentru dressing împreună într-un castron mic.

  • Pasul 2

    Dacă utilizați o pungă, încălziți orezul urmând instrucțiunile ambalajului, apoi răsturnați într-un castron și rupeți. Se răcește până se încălzește, se adaugă jumătate din pansament și se aruncă.

  • Pasul 3

    Adăugați creveții și legumele și aruncați din nou. Împărțiți între două farfurii și lingură peste restul pansamentului. Presărați cu semințe de susan pentru a termina, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 415
  • Gras 17.7g
  • Saturează 3.1g
  • Carbohidrați 41.1g
  • Zaharuri 10.5g
  • Fibră 6.6g
  • Proteină 19.5g
  • Sare 2.2g
.
#Salată #rapidă #orez #în #stil #japonez
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *