Tipul bucătăriei:
Sandviș cu degetul de pește la ușă
- serveste 1
- Puțin efort
Nimic nu bate un sandviș cu degetul de pește. Acesta, făcut cu sosul nostru twist on tartar, este cel mai bun. Servește unul, dar este ușor să faci mai mult pentru familie.
Ingrediente
- degete de pește 3 sau 4 groase
- capere 1 lingura
- cornichons 2, tocate fin
- maioneză 1½ linguriță
- pătrunjel tocat pentru a face ½ linguriță
- lămâie ½, cu coaja si zeama
- paine buna 2 felii groase
- unt
- salată verde câteva frunze
Metodă
-
Pasul 1
Degetele de pește la grătar până sunt fierte și crocante, apoi se lasă să se răcească puțin.
-
Pasul 2
Se amestecă caperele și cornichons cu maiaua, se amestecă pătrunjelul, coaja de lămâie și puțin suc, apoi se condimentează. Ungeți pâinea cu unt, puneți salata verde deasupra, adăugați maiaua aromată și faceți sandwich degetele de pește între felii. Înjumătățiți pentru a mânca.
Informatii nutritionale
- Kcals 580
- Gras 40.1g
- Carbohidrați 36.4g
- Fibră 2.4g
- Proteină 17.1g
- Sare 2.2g
#Sandviș #degetul #pește #ușă