Skip to content

Tipul bucătăriei:

Sandviș cu somon Harissa cu hummus de mazăre

Sandviș cu somon Harissa cu hummus de mazăre

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Acest sandviș deschis sănătos este plin de arome delicioase și proaspete, dar este gata în doar 20 de minute și sub 500 de calorii


Ingrediente

  • hummus 4 linguri
  • Mazăre congelată 4 linguri, decongelate
  • mentă cateva frunze, tocate
  • lămâie ½, suc
  • pasta de harissa 2 lingurite
  • somon sălbatic de Alaska fără piele 2 fileuri
  • ulei
  • rulouri de pâine 2 mici, prăjite
  • nasturel o mână
  • ceapa rosie ½, feliate fin

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecă hummusul, mazărea, menta și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie și asezonează bine.

  • Pasul 2

    Ungeți harissa pe somon, puneți-o pe o foaie de copt unsă cu ulei și gătiți-o pe grătar timp de 4 minute până când este gătită.

  • Pasul 3

    Puneți hummusul în chifle, acoperiți cu somon, creson și ceapă roșie, iar blatul de chiflă are sandviș.

Informatii nutritionale

  • Kcals 497
  • Carbohidrați 24.6g
  • Proteină 38.2g
  • Gras 25.9g
  • Sare 1.6g
  • Saturate 4.1g
  • Fibră 6.3g
.
#Sandviș #somon #Harissa #hummus #mazăre
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *