Tipul bucătăriei:
Sandwich club cu crab picant
- serveste 2
- Uşor
Sriracha, un sos chilli thailandez picant, cu usturoi, apare în toate meniurile, de la mâncăruri de mic dejun la burgeri. Acest amestec puternic de maioneză bogată și sriracha de la Brooklyn’s Empire Mayonnaise Co, disponibil de la M&S, este grozav pentru scufundare simplă și, de asemenea, transformă un sandviș cu crab club într-o chestie de vis.
Ingrediente
- pâine albă bună feliată 6 felii
- carne de crab alb 100 g
- Maioneza Empire sriracha 2 linguri, plus extra pentru tartinare
- coriandru 1 lingura, tocata marunt
- castravete tăiați în panglici cu un curățător de cartofi
- roșii coapte 4, feliate
- salată verde frilly câteva frunze
Metodă
-
Pasul 1
Pasul 1
Pâinea prăjită pe ambele părți. Amestecați crabul, maiaua și coriandru și asezonați.
-
Pasul 2
Pasul 2
Ungeti 2 felii de paine prajita cu mai multa sriracha maia si adaugati un strat de rosii, apoi castraveti.
-
Pasul 3
Pasul 3
Acoperiți cu o altă felie de pâine prăjită, apoi întindeți peste amestecul de crabi și acoperiți cu salată verde. Adăugați ultimul strat de pâine prăjită, fixați cu bețișoare de cocktail și tăiați în sferturi pentru a servi.