Skip to content

Tipul bucătăriei:

Scoici cu piure de mazăre și mentă

Scoici prăjiți

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Acest lucru face un starter cu adevărat rapid, dar cu aspect impresionant. Piureul de mazăre este destul de moale, așa că se dublează ca sos. Puteți face piureul de mazăre înainte de sosirea oaspeților dvs., iar apoi scoicile, care sunt aromate doar cu puțin chimen și sare, durează doar câteva minute să se gătească


Ingrediente

  • Mazăre congelată 250 g
  • unt
  • supă de pui proaspăt, preparat până la 100 ml
  • mentă un buchet mic, tocat grosier
  • scoici 12
  • chimen măcinat ½ linguriță
  • ulei de floarea soarelui
  • frunze de salată de iarnă a servi
  • oțet balsamic

Metodă

  • Pasul 1

    Pune mazarea, 25 g unt si supa intr-o tigaie si asezoneaza bine. Fierbeți aproximativ 3-4 minute (doriți ca mazărea să rămână verde aprins), apoi puneți într-un robot de bucătărie sau blender cu menta și amestecați până la un piure. Se pune inapoi in tigaie si se tine la cald.

  • Pasul 2

    Se condimentează scoicile cu puțin chimen și sare. Încinge o tigaie antiaderentă la foarte fierbinte cu puțin ulei și unt. Se prăjesc scoicile aproximativ 1 minut pe fiecare parte (doriți o culoare frumoasă caramelizată pe ele). Se servesc 3 scoici de persoana pe un pat de piure de mazare cu cateva frunze imbracate cu balsamic.

#Scoici #prăjiți
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *