Skip to content

Tipul bucătăriei:

8037

Somon afumat fierbinte, creson dublu și platou de salată de cartofi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Puțin efort

Acest platou colorat, cu fulgi de somon afumat, ouă de prepeliță și acoperit cu un sos de muștar cu miere, va servi o mulțime de 8 persoane.


Încercați acest platou de somon și cartofi afumat la cald, apoi verificați salata noastră de somon afumat fierbinte, salata de cartofi noi și salata niçoise.

Ingrediente

  • mustar integral 1 lingura
  • miere limpede 1 lingura
  • oțet de cidru 3 linguri
  • ulei de masline 8 linguri
  • cartofi de salata 400 g
  • Fasole verde mână
  • ouă de prepeliță 12
  • somon afumat 350 g, fulgi
  • ceapa verde 5
  • avocado 2
  • nasturel 200 g
  • cicoare 1
  • creson de muştar mână

Metodă

  • Pasul 1

    Bateți 1 linguriță de muștar integral cu 1 linguriță de miere limpede, 3 linguri de oțet de cidru și 8 linguri de ulei de măsline cu niște condimente. Gatiti 400 g de cartofi de salata in apa clocotita pana se inmoaie. Scurgeți apoi feliați odată ce s-a răcit ușor.

    Se fierbe o mână de fasole verde în apă clocotită până când este fiert, se scurge, apoi se împrospătează în apă rece. Gatiti 12 oua de prepelita timp de 3 minute. Scurgeți, treceți sub apă rece, apoi curățați și tăiați în jumătate.

    Fulgi 350 g fileuri de somon afumat fierbinte în bucăți mari. Tăiați 5 cepe de primăvară și 2 avocado.

  • Pasul 2

    Peste un platou se împrăștie 200 g de nasturel și frunzele de la 1 cap de cicoare. Împrăștiați mai multe pumni odată din toate celelalte ingrediente, astfel încât acestea să fie distribuite uniform.

    Stropiți peste dressing, apoi împrăștiați peste o mână de creson de muștar.

#Somon #afumat #fierbinte #creson #dublu #și #platou #salată #cartofi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *