Skip to content

Tipul bucătăriei:

1391

Somon afumat, ierburi și cremă de brânză

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 24
  • Uşor

Toată lumea iubește somonul afumat, așa că este o alegere genială pentru mâncarea de petrecere. Această tartine foarte ușoară, simplă, întinde somon afumat cu brânză cremoasă mascarpone și lămâie și arpagic.


Ingrediente

  • mascarpone 6 linguri
  • capere 1 lingura, clatit si scurs si tocat
  • arpagic 2 linguri, plus suplimentar pentru decor
  • lămâie 1, suc și zestă
  • paine integrala 8 felii subțiri
  • somon afumat 4-6 felii

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați mascarpone, capere și arpagic, coaja de lămâie și suficient suc de lămâie pentru a-l aroma, dar nu suficient pentru a curge. sezon foarte bine.

  • Pasul 2

    Întindeți amestecul de mascarpone peste toate feliile de pâine, apoi acoperiți complet cu un strat de somon. Pune o felie de pâine peste alta, astfel încât să ai patru stive separate, fiecare câte 2 adânci (cu somon afumat deasupra).

  • Pasul 3

    Tăiați cu grijă fiecare în 6 pătrate de mărimea unei mușcături cu un cuțit zimțat. Înmuiați capetele pătratelor în arpagic și decorați cu bucăți suplimentare de coajă de lămâie, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 48
  • Carbohidrați 4.4g
  • Proteină 2.7g
  • Gras 2.3g
  • Sare 0,44g
  • Saturate 1.2g
  • Fibră 0,5g
#Somon #afumat #ierburi #și #cremă #brânză
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *