Skip to content

Tipul bucătăriei:

somon cajun

Somon cajun cu ierburi de grâu bulgar și sos de iaurt

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 1
  • Uşor

Cea mai bună rețetă de somon pentru unul. Servit cu un grâu bulgar și ierburi proaspete, apoi stropit cu un sos de iaurt de lime pentru o idee rapidă și sănătoasă pentru mijlocul săptămânii.


Ingrediente

  • lămâie verde 1, cu coaja si zeama
  • iaurt grecesc fără grăsimi 2 linguri
  • coriandru ½ buchet mic, tocat grosier
  • grâu bulgar 40 g
  • Condimente cajun 1 lingura
  • file de somon 1
  • ulei de masline
  • mărar tocat pentru a face 1 lingura
  • mentă tocat pentru a face 1 lingura
  • ceapa rosie ½, tăiate mărunt

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă jumătate din sucul de lămâie, coaja de lămâie, iaurtul și jumătate din coriandru cu puțină apă și se asezonează. Se toarnă apă clocotită peste grâul bulgar, se acoperă cu folie alimentară și se lasă 10 minute până când apa s-a absorbit. Frecați condimentul cajun în somon. Se încălzește 1 linguriță de ulei într-o tigaie și se gătește somonul cu pielea în jos timp de 4 minute până când pielea devine crocantă, apoi se gătește cu carnea în jos timp de 3 minute până este gătit. Se amestecă ierburile, ceapa roșie și sucul de lime rămas cu grâul bulgar și se servesc alături de somon și dressing.

Informatii nutritionale

  • Kcals 482
  • Carbohidrați 35.3g
  • Proteină 39,8g
  • Gras 21.7g
  • Sare 1.4g
  • Fibră 1.2g
#Somon #cajun #ierburi #grâu #bulgar #și #sos #iaurt
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *