Tipul bucătăriei:
somon cu crusta de parmezan
- serveste 2
- Puțin efort
Această cină rapidă și ușoară pentru doi este rețeta perfectă pentru a renunța la mijlocul săptămânii atunci când nu aveți timp și energie. Este o modalitate grozavă de a încuraja fileurile de somon.
Ingrediente
- firimituri de pâine 50 g
- busuioc o mână, tocată
- parmezan ras pentru a face 2 linguri
- ulei de masline
- file de somon 2
- salată a servi
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 220C/ventilator 200C/gaz 7. Se amestecă pesmetul, busuiocul, parmezanul și 1 lingură ulei de măsline și se condimentează. Acoperiți 2 fileuri de somon în amestec. Se coace 10 minute si se serveste cu salata.
Informatii nutritionale
- Kcals 399
- Gras 22.2g
- Carbohidrați 19.8g
- Fibră 0,6g
- Proteină 31.3g
- Sare 0,78g
#somon #crusta #parmezan