Skip to content

Tipul bucătăriei:

somon cu crusta de parmezan

somon cu crusta de parmezan

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Această cină rapidă și ușoară pentru doi este rețeta perfectă pentru a renunța la mijlocul săptămânii atunci când nu aveți timp și energie. Este o modalitate grozavă de a încuraja fileurile de somon.


Ingrediente

  • firimituri de pâine 50 g
  • busuioc o mână, tocată
  • parmezan ras pentru a face 2 linguri
  • ulei de masline
  • file de somon 2
  • salată a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 220C/ventilator 200C/gaz 7. Se amestecă pesmetul, busuiocul, parmezanul și 1 lingură ulei de măsline și se condimentează. Acoperiți 2 fileuri de somon în amestec. Se coace 10 minute si se serveste cu salata.

Informatii nutritionale

  • Kcals 399
  • Gras 22.2g
  • Carbohidrați 19.8g
  • Fibră 0,6g
  • Proteină 31.3g
  • Sare 0,78g
#somon #crusta #parmezan
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *