Skip to content

Tipul bucătăriei:

7355

Somon curat cu scorțișoară și anason stelat

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4-6
  • Uşor

Întotdeauna o piesă centrală grozavă pentru o petrecere sau o adunare de familie, somonul curat sau gravadlax, așa cum este și cunoscut, poate fi folosit pentru a crea tartine pe pâine prăjită de secară, așa cum se arată, sau ca aperitiv sau într-o salată. Acest somon a avut o cura minunata neobisnuita iar fasiile de sfecla rosie imbunatatesc cu adevarat prezentarea.


Ingrediente

  • zahar brun 150 g
  • sare gema 300 g
  • portocale 3, zestă
  • anason stelat 2
  • scorţişoară 1 baton
  • somon 500 g bucată centrală de file, decojită și dezosată
  • aluat 2 felii, fiecare tăiată în 6
  • crème fraîche a servi
  • sfeclă 3 felii de crud, decojit si maruntit
  • frunze de coriandru 12

Metodă

  • Pasul 1

    Trimiteți zahărul, sarea, coaja, anasonul stelat și scorțișoara într-un robot de bucătărie. Se rasturna somonul, se acopera cu folie alimentara si se lasa la frigider sau la loc racoros timp de 24 de ore.

  • Pasul 2

    Spălați orice amestec rămas de pe somon și lăsați să se usuce timp de 1 oră. Tăiați felii atunci când este necesar, apoi acoperiți pâinea prăjită cu o cantitate generoasă de somon, o praf de crème fraîche, niște sfeclă roșie și o frunză de coriandru.

Informatii nutritionale

  • Kcals 107
  • Carbohidrați 5.1g
  • Proteină 9g
  • Gras 5.7g
  • Sare 0,97g
  • Fibră 0,4g
#Somon #curat #scorțișoară #și #anason #stelat
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *