Skip to content

Tipul bucătăriei:

Somon sălbatic, cornișuri murate, crème fraîche și mărar

Somon sălbatic, cornișuri murate, crème fraîche și mărar

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca aperitiv sau prânz ușor
  • Puțin efort

Această rețetă de somon sălbatic cu cornișuri murate, creme fraîch și mărar este un exemplu perfect al modului în care ingredientele de calitate, preparate simplu, dar bine, fac un fel de mâncare vibrant, cu arome curate. Aceasta vine de la The Camberwell Arms


Ingrediente

  • cartofi noi de ceară 400 g
  • mărar un buchet mic, tocat
  • castraveți murați rapid 100 g (vezi mai jos)
  • file de somon sălbatic 400 g, decojite și tăiate cubulețe până la aproximativ 5 mm
  • crème fraîche 2 linguri

A servi

  • castravete 1/2, decojite si taiate felii subtiri
  • otet de vin alb 50 ml
  • zahăr tos auriu 50 g

Metodă

  • Pasul 1

    Fierbeți cartofii, cu o crenguță de mărar, până se înmoaie. Se scurge bine, se lasa la racit, apoi se dau cubulete.

  • Pasul 2

    Arunca castravetele intr-un praf de sare si lasa sa stea intr-o strecuratoare cel putin 1 ora. Între timp, fierbeți oțetul și zahărul timp de 1 minut și lăsați să se răcească. Adăugați castravetele la lichid.

  • Pasul 3

    Pentru a asambla vasul, împăturiți ușor cartofii, somonul și castraveții (fără lichidul de murat, inițial) mărarul și 2 linguri de crème fraîche. Adăugați încă o lingură de crème fraîche dacă tot somonul și cartofii nu sunt ușor acoperiți.

  • Pasul 4

    Asezonați, iar dacă aroma are nevoie de o creștere, adăugați o cantitate mică din lichidul de murături rezervat din castraveți. Serviți rece cu pâine închisă la culoare, cum ar fi pâine crocantă de secară sau pâine cu sodă și unt sărat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 357
  • Gras 19.4g
  • Saturate 7.4g
  • Carbohidrați 22.3g
  • Fibră 1.8g
  • Proteină 22.5g
  • Sare 0,2g
#Somon #sălbatic #cornișuri #murate #crème #fraîche #și #mărar
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *