Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Rețetă de somon vindecat cu ierburi Fromage Blanc

Somon vindecat cu muștar și mărar cu ierburi de alb de iarbă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 6
  • Uşor

Încercați rețeta noastră de somon vindecat cu ierburi de alb de la restaurantul Falcon din Herefordshire. Această rețetă ușoară gravadlax face un fel de mâncare impresionant.

Evaluarea noastră
5,0 din 5 stele 5.0

Realizați această rețetă pentru somon vindecat cu ierburi, apoi verificați și rețeta noastră clasică de gravadlax.

* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Citiți recenzia noastră despre restaurant despre The Falcon aici …

Ingrediente

  • sare de rocă 300g
  • zahăr 100g
  • boabe de piper alb 2 lingurițe
  • seminte de coriandru 2 lingurițe
  • semințe de fenicul 2 lingurițe
  • mărar 2 ciorchini, 1 tocat grosier, 1 tocat mărunt
  • somon 1 latură, dezosată și scalată
  • mustar Dijon 1 lingură
  • muștar integral 1 lingură

HERB FROMAGE BLANC

  • fromage blanc sau crème fraîche 200g
  • lămâie 1, zestat
  • arpagic ½ o grămadă mică, tocată mărunt

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți sarea, zahărul, boabele de piper, semințele de coriandru, semințele de fenicul și mărarul tocat aproximativ într-un robot de bucătărie și amestecați până când se formează o pastă verde netedă.

  • Pasul 2

    Într-o tavă mare, întindeți-vă 1/ 2 amestecați lungimea și lățimea somonului și puneți somonul cu pielea în jos pe pastă. Puneți pasta rămasă deasupra somonului, apăsați clingfilm deasupra și vindecați timp de 36 de ore.

  • Pasul 3

    Scoateți somonul din marinată, clătiți cu apă rece și uscați-l cu hârtie de bucătărie.

  • Pasul 4

    Se amestecă muștarul și se perie peste toată carnea de somon, apoi se acoperă cu mărarul tocat mărunt, se înfășoară bine în folie de film și se pune la frigider încă 12 ore.

  • Pasul 5

    Se amestecă împreună fromage blanc, coaja de lămâie și arpagic cu ceva condiment.

  • Pasul 6

    Când sunteți gata să serviți, tăiați subțire somonul, coada mai întâi într-un unghi de 45 de grade și serviți cu o lingură de iarbă de la blanc. (Faceți-vă aici propria pâine cu sifon pentru a servi la fel ca în restaurant)

    Rețetă irlandeză de pâine cu sodă

Informatii nutritionale

  • Kcals 325
  • Gras 26.5g
  • Saturează 11.4g
  • Carbohidrați 2.9g
  • Zaharuri 2.7g
  • Fibră 0,6g
  • Proteină 18.6g
  • Sare 4.6g
.
#Somon #vindecat #muștar #și #mărar #ierburi #alb #iarbă
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast