Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Rețetă de somon vindecat cu sfeclă roșie

Somon vindecat cu sfeclă roșie și gin

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 10
  • Uşor

Încercați gravadlax-ul nostru cu tendință și tendință, perfect pentru prânzuri, tartine sau ca piesă centrală spectaculoasă. Purtați mănuși atunci când radeți sfecla roșie pentru a evita mâinile pătate


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • somon 1 față, cu pielea și dezosată

VINDECA

  • sfeclă 2 medii, decojite
  • portocale 2, zestat
  • fructe de ienupăr 4 linguri
  • gin 50 ml
  • sare de mare grosieră 150g
  • zahăr tos auriu 100g

CASTRAVETE MURAT

  • otet de vin alb 100g
  • zahăr tos auriu 50g
  • seminte de coriandru 1 linguriță
  • boabe de piper negru 1 linguriță
  • frunza de dafin 1
  • mărar o grămadă, tocată
  • castravete 1

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face cura, radeți sfecla roșie, trageți într-o sită și scurgeți cea mai mare parte a lichidului din ea. Includeți în vasul robotului de bucătărie și adăugați restul de ingrediente pentru vindecare. Fâlfâie până când ai o pastă.

    Adăugarea de ingrediente la robotul de bucătărie
  • Pasul 2

    Puneți 2 foi mari de folie de film într-o tavă mare de copt care se potrivește somonului. Așezați somonul în tava cu pielea în jos.

    Așezați somonul în tava de copt
  • Pasul 3

    Răspândiți cura peste pește, acoperind toată carnea, părțile incluse. Înfășurați strâns în filmul de agățare.

    Răspândirea curei peste pește
    Înfășurând peștele strâns
  • Pasul 4

    Puneți o altă tavă de copt deasupra și cântăriți-o cu cutii. Se baga la frigider 24 de ore.

    Așezați o altă tavă de copt deasupra
  • Pasul 5

    Pentru a face murătura de castraveți, încălziți oțetul, zahărul, semințele de coriandru, boabele de piper și frunza de dafin într-o tigaie mică până la foc mic, iar zahărul s-a dizolvat. Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Odată răcit adăugați 50ml apă și un praf de sare. Tăiați mărunt castravetele cu un cuțit ascuțit sau folosiți o mandolină. Se adaugă la lichidul murat răcit și se lasă o oră sau peste noapte la frigider.

    Realizarea castravetelui murat
  • Pasul 6

    A doua zi, scoateți clingflimul din somon și îndepărtați cea mai mare parte a tratamentului.

    Răzuind cura
  • Pasul 7

    Clătiți orice leac rămas din somon sub apă rece și uscați-l cu hârtie de bucătărie.

    Bătând somonul uscat
  • Pasul 8

    Feliați subțire somonul cu un cuțit ascuțit, începând de la capătul cozii la un unghi mic pentru a îndepărta somonul de pe piele în felii subțiri. Se amestecă mărarul în murătură pentru a servi.

    Felierea subțire a somonului

Informatii nutritionale

  • Kcals 253
  • Gras 15.4g
  • Saturează 2.8g
  • Carbohidrați 6.6g
  • Zaharuri 6.6g
  • Fibră 1g
  • Proteină 21.2g
  • Sare 1.6g
.
#Somon #vindecat #sfeclă #roșie #și #gin
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast