Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de stridii cu dressing japonez

Stridii cu sos japonez de ghimbir

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Acest lucru ar fi un starter special ușor, dar aromat, pentru o masă de Crăciun. Icrele de somon sunt disponibile în vânzări de pește și supermarketuri, sau căutați tobiko (ouă mai mici) în magazinele japoneze și de pe japancentre.com


Ingrediente

  • ghimbir Bucata de 1 cm, rasa fin
  • ceapa verde 2, mărunțite fin
  • Sos de soia japonez 1 lingura
  • Oțet de orez japonez 1 lingura
  • zahăr tos auriu 1 lingura
  • stridii 24, proaspăt decupat
  • icre de somon sau tobiko 50 g

Metodă

  • Pasul 1

    Puneti ghimbirul si cea mai mare parte din ceapa primavara intr-un castron, apoi adaugati sosul de soia, otetul de orez si zaharul si lasati 5 minute.

  • Pasul 2

    Aranjați stridiile pe un platou cu gheață. Puneți niște dressing și încă puțină ceapă de primăvară mărunțită în fiecare. Împărțiți icrele între ei.

Informatii nutritionale

  • Kcals 60
  • Gras 1.6g
  • Carbohidrați 1.7g
  • Fibră 0,1g
  • Proteină 9.5g
  • Sare 1.5g
#Stridii #sos #japonez #ghimbir
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *