Skip to content

Tipul bucătăriei:

3496

Stridii la grătar cu pesmet de usturoi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 1
  • Puțin efort

Doar 10 minute este tot ce este nevoie pentru a face acest fel de mâncare cu crustacee. Ideal pentru o masă rapidă pentru unul sau pentru a face mai multe pentru a le împărtăși cu cineva special. Pesmetul crocant de usturoi înseamnă că tot ce are nevoie este o stoarcere de lămâie.


Ingrediente

  • unt de usturoi 30 g
  • stridii de stâncă 6, pe jumătatea cochiliei
  • pesmet fin 20 g
  • lămâie 1, tăiate în felii

Metodă

  • Pasul 1

    Pune o bucată de unt de usturoi pe fiecare stridie. Se presară peste un praf de pesmet și se pune sub un grătar încins timp de aproximativ un minut până când stridiile sunt fierbinți și pesmetul încep să prindă culoare. Aranjați stridiile în cerc în jurul unei farfurii, cu felii de lămâie în centru pentru a se stoarce peste.

Informatii nutritionale

  • Kcals 343
  • Gras 24.6g
  • Carbohidrați 20.5g
  • Fibră 0,5g
  • Proteină 11.2g
  • Sare 1,83g
#Stridii #grătar #pesmet #usturoi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *