Skip to content
Close

Tipul bucătăriei:

Stridii la grătar cu unt de usturoi

Stridii la grătar cu unt de usturoi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2 ca starter
  • Uşor

Aceste stridii la modă sunt un început excelent pentru orice petrecere. Sunt bogate în arome de usturoi și unt. În plus, arată și ei impresionant


Ingrediente

  • unt 50g, înmuiat
  • usturoi 3 cuișoare mari, zdrobite
  • stridii 6
  • sare de mare grosieră
  • coriandru tocat mărunt pentru a face 2 linguri
  • sos iute a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți grătarul la mare. Zdrobește untul cu usturoiul și puțin condiment într-un castron.

  • Pasul 2

    Deschideți stridiile sau faceți rost de o pescărie pentru a face acest lucru pentru dvs. Scurgeți lichidul din cochilii și păstrați-l pentru o sângeroasă marie, dacă doriți.

  • Pasul 3

    Se toarnă patru grămezi de sare de mare grosieră pe o tavă de copt și așezați o coajă de stridie rotunjită pe fiecare, astfel încât să nu se clatine.

  • Pasul 4

    Împărțiți untul de usturoi între cele patru stridii și gătiți-le sub grătar timp de 4-5 minute, până când clocotesc și ușor aurii.

  • Pasul 5

    Se lasă să se răcească 3-4 minute, apoi se presară coriandru și sos fierbinte și se servește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 287
  • Gras 23.4g
  • Saturează 13.6g
  • Carbohidrați 7g
  • Zaharuri 0,3g
  • Fibră 0,4g
  • Proteină 12g
  • Sare 2.01g
.
#Stridii #grătar #unt #usturoi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast