Tipul bucătăriei:
Taitei cu creveti cu dressing de arahide
- serveste 2
- Uşor
Faceți tăiței speciali cu un sos de unt de arahide, susan, soia și ardei iute. Creveții și mangetout sunt făcute cu nuci și picante cu această rețetă simplă.
Ingrediente
- unt de arahide 2 linguri
- ulei de susan 1 lingura
- sos de soia 1 lingura
- sos de chili 1 lingura
- tăiței cu ou 100 g
- creveți gătiți decojiți 150 g
- mangetout 50 g, tăiate la jumătate pe lungime
- ardei iute roșu 1, feliat
- ceapa verde 2, mărunțit
Metodă
-
Pasul 1
Bateți untul de arahide, susanul, sosul de soia și chilli cu 2 linguri de apă clocotită pentru a face un dressing.
-
Pasul 2
Gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scurgeti apoi puneti intr-un castron cu crevetii, mangeout si dressing.
Amestecați și serviți presărați cu chilli și ceapă primăvară.
Informatii nutritionale
- Kcals 393
- Carbohidrați 41.1g
- Proteină 27.8g
- Gras 14.2g
- Sare 3,55g
- Saturate 2.1g
- Fibră 3g
#Taitei #creveti #dressing #arahide