Skip to content

Tipul bucătăriei:

485

Taitei tataki de ton

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Acest preparat simplu de ton de inspirație japoneză este gata în doar 15 minute. Tataki se refera la metoda de preparare care poate insemna fie tocat cu garnituri precum ghimbirul, fie in acest caz prajit foarte repede.


Ingrediente

  • fripturi de ton 2
  • boabe de piper negru 1 lingurita, macinata grosier sau crapata
  • taitei soba sau taitei de grau 150 g, gătite urmând instrucțiunile de pe pachet
  • ceapa verde 2, mărunțit
  • ulei de arahide 1 lingura
  • ulei de susan 1 lingura
  • sos de soia 1 lingura
  • usturoi 1 cuișoare, ras
  • ghimbir ras pentru a face 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Ungeți tonul cu piper negru și prăjiți într-o tigaie antiaderență fierbinte timp de 1 minut pe fiecare parte, doriți doar să gătiți chiar afară. Odihnește-te câteva minute și apoi tăiem felii. Puneți tăițeii în 2 boluri și adăugați jumătate din fâșii de ton la fiecare. Acoperiți cu o grămadă de bucăți de ceapă primăvară. Amestecați ingredientele rămase și turnați peste ton și tăiței.

Informatii nutritionale

  • Kcals 572
  • Carbohidrați 59,9g
  • Proteină 45.4g
  • Gras 18.4g
  • Saturate 3.4g
#Taitei #tataki #ton
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *