Skip to content

Tipul bucătăriei:

765

Talpă de lămâie cu sos de unt de lămâie miso

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Rețeta noastră cea mai bună, rapidă, cu talpă de lămâie, cu o întorsătură japoneză. Acest pește plat cu carne dulce este perfect cu unt de lămâie miso, masa ideală pentru doi. Alegeți o talpă din surse durabile pentru punctele brownie și îndepărtați munca grea cumpărând-o file: pe masă în 15 minute.


Încercați sosul nostru cu unt de lămâie pentru pește, apoi verificați pastele cu lămâie, talpa de lămâie cu unt de creveți și mai multe rețete de pește sănătos.

Ingrediente

  • file de limbă de lămâie 4 mici
  • miso 1 lingura
  • unt 2 linguri, moale plus extra pentru unt
  • lămâie 1, suc
  • verdeturi de primavara 200g, de servit

Metodă

  • Pasul 1

    Așezați fileurile pe o tavă de copt unsă cu unt. Se amestecă misoul, untul și jumătate din zeama de lămâie și se întinde peste pește. Prăjiți timp de 5 minute până când este fiert. Alunecați pe 2 farfurii, stropiți cu sucul rămas și serviți cu verdeața.

Informatii nutritionale

  • Kcals 294
  • Gras 15.8g
  • Saturate 8.8g
  • Carbohidrați 2.2g
  • Proteină 35.9g
  • Sare 1.41g
#Talpă #lămâie #sos #unt #lămâie #miso
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *