Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Tarta Filo cu Pastrav si Fasole

Tartă filo cu păstrăv și fasole

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Această tartă filo cu păstrăv și fasole este ușor de făcut, plină de arome proaspete de primăvară și cu un conținut scăzut de calorii – perfectă dacă țineți o dietă 5:2


Ingrediente

  • pulverizați ulei de măsline
  • aluat filo 4 foi
  • ouă 3, bătut
  • quarc fără grăsimi 100 g
  • păstrăv afumat la cald 150 g, fulgi
  • fasole lată 150g, cântărit după dublu-pastă
  • mărar sau arpagic tocat pentru a face 1 lingura
  • muguri de mazăre a servi
  • frunze de menta a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 170C/ventilator 150C/gaz 3½. Pulverizați o tavă de tartă de 21 cm cu ulei, apoi puneți un strat în foile filo cu un strop de ulei între ele. Strângeți aluatul peste părțile laterale pentru a face un chenar. Se amestecă ouăle și quarcul cu multe condimente. Încorporați păstrăvul, fasolea și mărarul. Se toarnă în tava de patiserie și se coace timp de 15-20 de minute până când tarta se întărește, dar încă mai are puțină clătinare. Se lasa la racit, apoi se presara peste cativa muguri de mazare si frunze de menta pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 184
  • Gras 4.8g
  • Saturate 1.1g
  • Carbohidrați 19g
  • Zaharuri 1.6g
  • Fibră 3g
  • Proteină 14.5g
  • Sare 0,8g
.
#Tartă #filo #păstrăv #și #fasole
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *