Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Tartar de Macrou

Tartar de macrou

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Cel mai bun starter pentru cină. Această rețetă folosește macrou proaspăt pentru a face acest prim fel impresionant, care este cel mai bine servit pe pâine prăjită fierbinte


Ingrediente

  • castravete 1 mediu
  • fulgi de sare 2 linguri grămadă
  • ceapa rosie 2 linguri, tocate mărunt
  • lămâie ½ mic, coaja rasa fin si zeama
  • capere pentru copii 2 lingurite
  • frunze de mărar 1 lingura, tocata marunt
  • crème fraîche 2 linguri bune
  • macrou 2 mici, filetate și toate oasele îndepărtate
  • ulei de măsline extra virgin
  • toast fierbinte a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Curatati castravetele si taiati in jumatate, pe lungime. Brăzdați semințele cu o linguriță și aruncați-le. Castravetele se taie foarte subtiri, se amesteca cu fulgii de sare intr-o strecuratoare si se lasa sa picure peste chiuveta 30 de minute.

  • Pasul 2

    Cu mâinile, stoarceți cât mai mult din apa rămasă din castravetele sărat. Clătiți ceapa roșie sub robinet într-o sită apoi scurgeți bine. Transferați ceapa și castraveții într-un bol și adăugați coaja și sucul de lămâie, capere pentru copii, mărar tocat și crème fraîche. Asezonați cu piper negru. Puneți deoparte în timp ce macroul este pregătit.

  • Pasul 3

    Se toaca macroul destul de marunt si se adauga in bol. Se amestecă ușor. Întoarceți câte o grămadă mică pe fiecare farfurie. Se strecoară peste niște ulei de măsline de bună calitate. Serviți cu pâine prăjită fierbinte.

Informatii nutritionale

  • Kcals 269
  • Gras 23.1g
  • Carbohidrați 2.2g
  • Fibră 0,7g
  • Proteină 13.2g
  • Sare 1g
#Tartar #macrou
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *