Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta tarta cu crab cu branza Berkswell

Tarte cu crab și Berkswell

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 6
  • Uşor

Berkswell este o brânză tare, din lapte de oaie, cu un gust ușor, care merge foarte bine în gratinate și tarte cremoase. Este partenerul perfect pentru crabul Cornish.


Ingrediente

  • aluat prajit integral cu unt 350 g
  • carne de crab brună 50 g
  • ouă 3 mari, bătute
  • crema dubla 300 ml
  • Berkswell sau pecorino 50 g, ras
  • tarhon tocat pentru a face 2 linguri
  • carne albă de crab 200 g
  • creson de salată a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180°C/ventilator 160°C/gaz 4. Întindeți aluatul până la grosimea unei monede de 20p, apoi tapetați 6 forme individuale de tartă de 10 cm, lăsând excesul să depășească. Umpleți cu hârtie de copt și fasole apoi coaceți oarbă timp de 10-15 minute. Scoateți hârtia și fasolea și gătiți încă 5 minute. Se raceste apoi se taie excesul de aluat. Rupeți carnea de crab maro într-un castron, apoi adăugați ouăle, smântâna și brânza. Se condimenteaza cu piper si putina sare apoi se amesteca tarhonul.

  • Pasul 2

    Împărțiți crabul alb între formele de tartă apoi turnați peste amestecul de ouă. Se da din nou la cuptor pentru 15-20 de minute, pana se fixeaza. Se serveste cald, presarat cu creson.

Informatii nutritionale

  • Kcals 608
  • Gras 48.3g
  • Saturate 27.4g
  • Carbohidrați 24.3g
  • Zaharuri 1.9g
  • Fibră 1g
  • Proteină 18.6g
  • Sare 0,8g
.
#Tarte #crab #și #Berkswell
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *