Tipul bucătăriei:
Tartina de macrou, sfecla rosie si castraveti
- serveste 2
- Uşor
Acest sandwich deschis de inspirație scandinavă face cel mai bun prânz sățios cu pește gras sănătos și este gata rapid în doar 15 minute
Ingrediente
- macrou afumat cu piper 200 g
- castravete ¼, cu semințe și tăiate cubulețe
- zahăr tos auriu 2 lingurite
- oțet de cidru 2 linguri
- mărar 1 lingura, tocat
- mustar Dijon 1 lingura
- pumpernichel sau altă pâine brună 2 felii, usor prajite
- sfeclă 2, feliate
Metodă
-
Pasul 1
Scoateți pielea de macrou și aruncați-o. Într-un castron mic amestecați castraveții cu 1 linguriță de zahăr, 1 lingură de oțet, mărar și asezonați. Într-un alt castron, amestecați muștarul și zahărul rămas și oțetul. Întindeți amestecul de muștar pe fiecare felie de pâine. Acoperiți cu sfecla roșie și fulgi de pește. Cu lingura peste savura si serviti cu salata in plus daca doriti.
Informatii nutritionale
- Kcals 485
- Gras 31.5g
- Carbohidrați 28.7g
- Fibră 1.5g
- Proteină 23.4g
- Sare 2,93g
#Tartina #macrou #sfecla #rosie #castraveti