Skip to content

Tipul bucătăriei:

Păstrăv tiradito

Tiradito de păstrăv cu cartofi mov și lapte de tigru amarillo

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca starter
  • Uşor

Începeți petrecerea la cină în mod corect cu pofta vibrantă a bucătarului Martin Morales pe o ceviche aromată și aromată care se inspiră din aromele tradiționale peruviene


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ocado.com stochează cartofi purpurii, dar dacă nu îi puteți obține regulat, va funcționa la fel de bine. Amarantul este disponibil pe culoarul sănătos și în magazinele de produse alimentare sănătoase.

Ingrediente

  • cartofi mov (moștenire) 250g, curățate și tocate
  • semințe de amarant 2 lingurițe
  • păstrăv de calitate sushi fără piele 320g, feliat subțire
  • păstrăv sau caviar de somon 30g
  • busuioc purpuriu sau frunze de coriandru a servi
  • aji panca sau fulgi de chilli obișnuiți un ciupit, pentru a servi

LAPTELE AMARILLO TIGER

  • ghimbir o bucată mare, tocată aproximativ
  • usturoi 4 cuișoare, înjumătățite
  • coriandru o grămadă mică, tocată aproximativ
  • tei 8, suc
  • sare fină 1 linguriță
  • sos de ardei iute amarillo 2-4 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Se fierb cartofii până se înmoaie, se scurg bine, se pasează până la o piure netedă și se lasă să se răcească. Modelați piureul de cartof într-un cârnați în folie de film, pentru a crea o formă de cilindru și răcoriți.

  • Pasul 2

    Încălziți semințele de amarant într-o tigaie fierbinte uscată și încălziți până când încep să se deschidă și miros prăjit.

  • Pasul 3

    Pentru laptele de tigru, adăugați ghimbirul, usturoiul, coriandrul și sucul de lămâie într-un castron. Se amestecă, apoi se lasă la infuzat 5 minute. Se strecoară amestecul printr-o sită, aruncând solidele. Adăugați sarea și sosul de chilli și amestecați până devine un sos lucios. Gustul pentru a asigura echilibrul aromelor este corect, apoi lăsați-l deoparte.

  • Pasul 4

    Tăiați cartoful răcit în discuri, îndepărtați filmul alimentar și împărțiți-l între 4 farfurii. Adăugați feliile de păstrăv și puneți caviarul deasupra cartofului. Se toarnă laptele de tigru pe vas și se presară peste semințe de amarant prăjite, ierburi și câțiva fulgi de ardei iute, pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 187
  • Gras 6.2g
  • Saturează 1.3g
  • Carbohidrați 12.3g
  • Zaharuri 1.9g
  • Fibră 1.4g
  • Proteină 19.7g
  • Sare 2.1g
.
#Tiradito #păstrăv #cartofi #mov #și #lapte #tigru #amarillo
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *