Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Skagen de creveti

Toast Skagen

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Inventat de suedezul Tore Wretman în 1958, skagen este acum ferm stabilit ca fel de mâncare tradițională. Este super rapid de făcut, de ce să nu-l încerci ca un simplu starter. Este foarte ușor și face o schimbare plăcută și sofisticată la un cocktail de creveți


Încercați rețeta noastră de pâine prăjită skagen, apoi consultați gravadlax, chifle cu scorțișoară și mai multe rețete scandinave.

Ingrediente

  • creveți mici gătiți, decojiți 200 g
  • ceapa rosie mica 1/2 mic, tocat marunt
  • maioneză 2 linguri
  • smantana 1 lingura
  • lămâie 1/2
  • piper alb
  • mărar tocat pentru a face 1/2 lingura, plus putin pentru a decora
  • brioșă sau aluat sau felii sau unt sau prăjită
  • icre de pește a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți creveții și ceapa într-un bol și adăugați maioneza și smântâna. Asezonați cu o strângere de suc de lămâie, puțin piper alb și sare. Se lasa 5 minute si apoi se amesteca mararul. Îngrămădiți pe pâine prăjită și decorați cu icre și mărar.

Informatii nutritionale

  • Kcals 350
  • Gras 18g
  • Carbohidrați 25.3g
  • Fibră 1.2g
  • Proteină 21.6g
  • Sare 1.2g
#Toast #Skagen
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *