Tipul bucătăriei:

191016_Olive_CheeseLobsterToasties

Toastie de homar cu patru brânzeturi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 4 persoane
  • Uşor

Luați pâinea prăjită festivă până la o crestătură cu homar tocat într-un sos mătăsos, strălucitor, cu patru brânzeturi


Încercați aceste pâine prăjită cu brânză de homar, apoi verificați-ne rulou de homar, brânză macaroane cu homar, termidor de homar și multe altele rețete de homar.

Adjunctul nostru editor de alimente, Adam Bush, spune …„Această rețetă decadentă a fost inspirată de toastie cu brânză de homar servită la The Fish Bar din noua sală de mese a lui Harrods. Cel mai bine servit, în ambele sensuri, cu un pahar rece de șampanie ”.

Ingrediente

  • cozi de homar 4, (a se vedea notele de mai jos)
  • unt sărat 50g
  • făină simplă 2 linguri
  • tot laptele 300ml
  • cheddar matur 50g, ras
  • parmezan 50g, ras
  • gruyère 50g, ras
  • mozzarella rasă 50g
  • nucşoară o bună grătar
  • gafă 8 felii groase
  • maioneză 6 linguri

CASTRAVETE MURAT

  • otet de vin alb 100 ml
  • zahăr pudră 50 ml
  • castravete ½, feliat subțire
  • mărar o grămadă mică, aleasă

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face castravetele murat, puneți oțetul și zahărul într-o tigaie mică cu 50ml de apă și încălziți până când zahărul s-a dizolvat. Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet. După ce se răcește, se adaugă castravetele și se răcește cel puțin 2 ore.

  • Pasul 2

    Gatiti cozile de homar urmand instructiunile de ambalare si taiati-le in bucati groase.

  • Pasul 3

    Topiți untul într-o tigaie și, odată spumată, adăugați făina și gătiți-o câteva minute până miroase puțin a nuci. Adăugați treptat laptele, câte puțin, până se formează un sos neted. Buleți timp de 5 minute până se îngroașă, amestecând regulat. Adăugați toate cele patru brânzeturi, o răzătoare bună de nucșoară și o mulțime de condimente și amestecați la foc foarte mic până când se topește complet. Împingeți ușor carnea de homar și gătiți-o câteva minute pentru a se încălzi. Se răcește ușor.

  • Pasul 4

    Puneți feliile de flori pe o tocătoare și întindeți fiecare cu maioneză pe o parte. Întoarceți 4 felii și împărțiți homarul și sosul de brânză între ele. Puneți capacele, cu maioneza orientată spre exterior.

  • Pasul 5

    Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz 3. Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu și prăjiți sandvișurile timp de 2-3 minute pe fiecare parte, în loturi, dacă este necesar, până când se rumenesc. Se transferă pe o tavă de copt și se introduce în cuptor timp de 5-10 minute sau până când umplutura este fierbinte.

  • Pasul 6

    Scurge castravetele și amestecă mărarul.

  • Pasul 7

    Pentru a servi, tăiați sandvișurile în jumătate și serviți cu o grămadă de castraveți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 1039
  • Gras 68.1g
  • Saturează 21.1g
  • Carbohidrați 59.2g
  • Zaharuri 10.1g
  • Fibră 3.2g
  • Proteină 45.6g
  • Sare 2.8g
.
#Toastie #homar #patru #brânzeturi
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast