Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Creveți jamaicani, piper și tocană de nucă de cocos

Tocană de creveți jamaicani, piper și nucă de cocos

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Această rețetă de tocană de creveți, ardei și nucă de cocos din Jamaica este ușor de făcut și gata în doar 30 de minute. În plus, nu conține gluten și conține mai puțin de 500 de calorii


*Această rețetă nu conține gluten conform standardelor industriei

Ingrediente

  • ceapa verde 6, tocate (inclusiv bucatele verzi)
  • ghimbir o bucata mica, tocata marunt
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • scotch bonnet chilli 1, tocat fin
  • ulei de masline
  • ienibahar măcinat 1/2 linguriță
  • cimbru 1/4 lingurita de frunze, tocate
  • ardei rosu 1, însămânțat și tocat
  • lapte de cocos jumătate de grăsime tavă de 400 g
  • spanac 100 g, tocat
  • creveți cruzi decojiți 150 g
  • orez basmati 100 g

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti ¾ din ceapa primavara, tot ghimbirul, usturoiul si chilli in putin ulei timp de 5 minute, apoi amestecati ienibaharul si cimbrul si gatiti timp de un minut. Adăugați ardeiul și laptele de cocos și fierbeți timp de 10 minute.

  • Pasul 2

    Se amestecă spanacul și creveții și se mai fierbe câteva minute, până când creveții devin roz. Gatiti orezul, apoi serviti cu tocanita si o presara din ceapa primavara ramasa.

Informatii nutritionale

  • Kcals 431
  • Gras 19g
  • Saturate 13.3g
  • Carbohidrați 41,5g
  • Zaharuri 6.3g
  • Fibră 4g
  • Proteină 21.5g
  • Sare 0,5g
.
#Tocană #creveți #jamaicani #piper #și #nucă #cocos
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *