Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de topire cu ton, cartofi dulci și gruyère

Ton, cartofi dulci și gruyère se topesc

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această topitură de ton, cartofi dulci și gruyère face o masă de familie cu adevărat ușoară


Ingrediente

  • crema dubla 300 ml
  • lapte 100 ml
  • ton în apă de izvor 2 cutii de 120 g, scurse
  • ceapa verde 1 buchet, tocat inclusiv bucatele verzi
  • gruyère 100 g, ras
  • cartofi dulci 750 g, decojite și tăiate în felii subțiri (folosește o mandolină sau un robot de bucătărie dacă vrei)
  • salată verde a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 6. Se amestecă smântâna, laptele, tonul, ceapa și cea mai mare parte a brânzei.

  • Pasul 2

    Se adaugă amestecul de cartofi dulci și ton, apoi se împrăștie peste restul gruyère. Coaceți 40-50 de minute până când clocotește și devin aurii. Se serveste cu o salata verde.

Informatii nutritionale

  • Kcals 769
  • Carbohidrați 52.9g
  • Proteină 21.4g
  • Gras 50,5g
  • Sare 0,9g
  • Saturate 31.1g
  • Fibră 8.7g
#Ton #cartofi #dulci #și #gruyère #topesc
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *