Skip to content

Tipul bucătăriei:

1702

Ton cu capere și salsa de ceapă roșie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Fripturile de ton prăjite fac o cină foarte rapidă pentru doi. Serviți una cu fasole verde și această salsa puternică, făcută din ceapă roșie, capere și pătrunjel.


https://youtube.com/watch?v=78qlcOgPZ9U%26hl%3Den%26fs%3D1

Ingrediente

  • capere mici 1 lingură, clătită și scursă
  • oregano sau pătrunjel cu frunze plate 1 lingura, tocat
  • ceapa rosie ½ mic, tăiat cubulețe
  • otet de vin rosu 2 lingurite
  • ulei de măsline extra virgin
  • Fasole verde 100 g
  • fripturi de ton 2

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă caperele, oregano, ceapa roșie, oțetul de vin și 1 lingură ulei de măsline într-un castron mic. Se fierbe fasolea si se tine la cald. Ungeți tonul cu 2 linguri de ulei de măsline, asezonați bine și puneți-l pe grătar sau prăjiți într-o tigaie grea antiaderentă timp de 2 minute pe fiecare parte.

    Serviți tonul și fasolea verde cu salsa.

Informatii nutritionale

  • Kcals 302
  • Carbohidrați 3.3g
  • Proteină 36.9g
  • Gras 15.8g
  • Sare 0,63g
  • Fibră 1.4g
#Ton #capere #și #salsa #ceapă #roșie
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *