Skip to content

Tipul bucătăriei:

Ton de grătar și tocană de cartofi cu Harissa servite într-un castron gri pe o suprafață de marmură albă

Ton la grătar cu harissa și tocană de cartofi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Cel mai bun mod de a savura o friptură de ton drăguță … alături de cartofi harissa. Toate ingredientele sunt ușor de luat și sunt pe masă în 25 de minute


Faceți această rețetă de ton la grătar cu harissa, apoi verificați salata noastră de niçoise, ambalajele de ton, salata de paste de ton și mai multe rețete de ton

Ingrediente

  • cartofi noi mici 300g
  • ceapă 1, feliat
  • ulei de masline
  • harissa 2 linguri
  • supă de pui 300ml
  • roșii cherry 10
  • friptură de ton 2 bucăți
  • coriandru 1 buchet mic, frunze culese

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti cartofii in apa clocotita cu sare pana cand sunt fragede.

  • Pasul 2

    Între timp, gătiți ceapa în 1 lingură de ulei de măsline până se înmoaie, apoi amestecați harissa și puneți la foc mic. Înjumătățiți cartofii fierți și adăugați la tocană cu roșiile cherry. Se fierbe timp de 10 minute până când roșiile încep să se descompună puțin.

  • Pasul 3

    Ungeți și condimentați tonul, apoi plătiți timp de 2 minute pe fiecare parte. Se amestecă coriandrul în tocană, apoi lingura în boluri puțin adânci. Așezați peștele deasupra și presărați cu mai mult coriandru pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 405
  • Gras 8.3g
  • Saturează 1.5g
  • Carbohidrați 31.7g
  • Zaharuri 10.5g
  • Fibră 7.3g
  • Proteină 47.3g
  • Sare 0,9g
.
#Ton #grătar #harissa #și #tocană #cartofi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *