Skip to content

Tipul bucătăriei:

Ton la gratar cu salata de masline si patrunjel

Ton la gratar cu salata de masline si patrunjel

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Cea mai bună rețetă de ton care este și sănătos. Peștele gras gătit rapid, cum ar fi tonul, este o masă ușoară la mijlocul săptămânii. Se servesc cu o salata de masline verzi cu cartofi noi in parte.


https://youtube.com/watch?v=vDoZjdC-6IM%26hl%3Den%26fs%3D1

Ingrediente

  • ton 2 fripturi
  • ulei de masline
  • măsline verzi fără sâmburi 15, sferturi
  • șalotă 1, tocat fin
  • capere 1 lingura
  • lămâie 1 cu coaja si zeama
  • pătrunjel ½ buchet, frunze tocate
  • cartofi noi gătiți a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Ungeți fripturile de ton cu ulei de măsline și asezonați bine, apoi prăjiți sau prăjiți 1-2 minute pe fiecare parte. Se amestecă măslinele cu eșalota, caperele, coaja de lămâie și pătrunjelul. Se condimenteaza bine si se imbraca cu zeama de lamaie si putin ulei de masline. Serviți cu friptura de ton și niște cartofi noi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 245
  • Gras 11g
  • Carbohidrați 0,6g
  • Fibră 1.4g
  • Proteină 36.1g
  • Sare 1.6g
#Ton #gratar #salata #masline #patrunjel
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *