Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Ton Topit Cu Confit De Ceapa De Primavara

Ton topit cu ceapă confit

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Acest lucru poate dura puțin mai mult decât topirea medie a tonului, dar există un motiv întemeiat. Coacerea blândă a cepei de primăvară concentrează dulceața lor naturală, ducând tonul topit la un alt nivel


Încercați această topitură de ton îngăduitoare, apoi verificați cuptorul nostru cu paste cu ton, salata niçoise, împachetări cu ton și altele retete de ton.

Ingrediente

  • ceapa verde 1 buchet
  • frunza de dafin 1
  • unt
  • oțet de cidru 1 lingura
  • ton elegant în ulei 200g, scurs
  • maioneză 2 linguri
  • capere nonpareille 1 lingura
  • țelină 1/3 baton, tocat foarte fin
  • lămâie 1, cu coaja si ½ suc
  • mustar Dijon 1 lingura
  • briose 2-4, la jumătate
  • cheddar puternic 4 felii

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4. Curățați și tăiați ceapa primăvară și tăiați-le în lungimi de 4 cm. Puneți-le pe o foaie de folie și pliați părțile laterale în jurul lor pentru a face un recipient lăsând suficient pe o parte pentru a se plia deasupra. Adăugați foaia de dafin, un buchet mare de unt, oțetul și un strop de apă, pliați și sigilați pachetul. Gatiti timp de 30 de minute sau pana cand ceapa primavara este complet frageda.

  • Pasul 2

    Încinge grătarul. Se amestecă tonul cu maiaua, caperele și țelina. Utilizați coaja de lămâie, sucul și muștarul împreună cu sare și piper pentru a asezona amestecul. Prăjiți jumătățile de brioșe apoi împărțiți amestecul de ton între ele, adăugați ceapa primăvară urmată de o felie de brânză și grătarul până când brânza se topește, apoi adăugați blaturile de brioșe sau lăsați deschis dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 367
  • Gras 24.6g
  • Saturate 7g
  • Carbohidrați 16.7g
  • Fibră 1.5g
  • Proteină 18.8g
  • Sare 1.4g
.
#Ton #topit #ceapă #confit
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *