Tipul bucătăriei:
Acadele de gheață Banana Split
- face 4
- Uşor
Utilizați banane, ciocolată neagră și iaurt fără lapte pentru a face un desert care vă ajută să vă mențineți burtica în cea mai bună stare posibilă, în cel mai gustos mod
Faceți aceste acadele de gheață banana split, apoi verificați acadele noastre cu căpșuni și cremă de gheață, acadele cu gheață daiquiri și mai multe rețete de acadele de gheață aici.
Cauți mai multe rețete de deserturi cu banane? Pregătiți un banana split rapid și ușor, banana split s’mores, fritje cu banane și multe altele.
Ingrediente
- banane 2 coapte (160g), curatate de coaja si tocate
- iaurt simplu de soia 180 g
- Sirop din esență de arțar 1 lingura
- ciocolata neagra 100g, tocat
- arahide sărate 20 g, tocate mărunt
Metodă
-
Pasul 1
Trimiteți bananele, iaurtul și siropul de arțar într-un blender până la omogenizare completă. Împărțiți amestecul între patru forme de acadele de gheață (cu o capacitate de 100 ml fiecare). Dacă aveți o matriță care vă permite să adăugați bețișoare în această etapă, adăugați acum. În caz contrar, transferați la congelator timp de 1 oră până când se întăresc ușor, apoi împingeți ușor bețișoarele în fiecare și transferați înapoi la congelator pentru cel puțin 5 ore sau peste noapte până când se solidifică complet.
-
Pasul 2
Când acadelele sunt solide, puneți ciocolata într-un vas termorezistent și încălziți-l în cuptorul cu microunde în explozii de 15 secunde, verificând și amestecând de fiecare dată până se topește complet. Se da deoparte la racit.
-
Pasul 3
Țineți fiecare acadele peste o foaie de hârtie de copt și stropiți cu ciocolată, întorcându-l pe măsură ce mergeți, apoi stropiți rapid cu nucile deoarece ciocolata nu va dura să se întărească. Serviți imediat.
Informatii nutritionale
- Kcals 241
- Gras 13.3g
- Saturate 6.2g
- Carbohidrați 23.3g
- Zaharuri 20g
- Fibră 3.4g
- Proteină 5.2g
- Sare 0,2g