Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de Antipasti Vegetarian

Antipasti de legume marinate de vara

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 8 ca fel de mâncare
  • Uşor

Cele mai bune retete de antipasti folosesc un amestec colorat de legume de vara. Acesta este ușor de împărțit o farfurie de vinete, ardei, dovlecei și ciuperci. Serviți cu pâine crustă pentru a curăța sucurile


Ingrediente

  • vinete 2, feliate pe lungime
  • dovlecei 4, feliate pe lungime
  • ardei galben 1, tăiat în sferturi
  • buton ciuperci de castan 250 g
  • otet de vin rosu 2 linguri
  • oregano 2 linguri de frunze

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge o tigaie la foc mare. Ungeți vinetele cu o cantitate generoasă de ulei de măsline și asezonați, apoi puneți-le pe grătar până se înmoaie complet și sunt marcate de grătar. Pe măsură ce fiecare felie este gata, puneți-o într-un castron larg și puțin adânc și păstrați vasul acoperit cu folie alimentară. Acest lucru va ajuta la abur și să înmoaie și mai mult legumele.

  • Pasul 2

    Odată ce toate vinetele sunt gata, gătiți dovleceii și ardeii în același mod și adăugați-le în bol, acoperind de fiecare dată cu folie alimentară.

  • Pasul 3

    Prăjiți ciupercile într-o tigaie obișnuită cu niște condimente până devin aurii, apoi adăugați în bol. Se presară peste oțet de vin roșu, apoi se acoperă din nou cu folie alimentară și se lasă să stea o oră. Se aranjează pe o farfurie, se pun cu lingura peste suc și se adaugă puțin oregano pentru a termina.

Informatii nutritionale

  • Kcals 113
  • Gras 9.1g
  • Carbohidrați 4.8g
  • Fibră 4.9g
  • Proteină 2.9g
  • Sare 0,1g
#Antipasti #legume #marinate #vara
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *