Tipul bucătăriei:
Ardei roșii cu cușcuș
- serveste 2
- Puțin efort
Acești ardei umpluți cu feta și cușcuș fac o cină excelentă, rapidă și ușoară, fără a compromite aromă.
Ingrediente
- ardei rosii 2, tăiate la jumătate și tulpinile îndepărtate
- ulei de masline
- cuscus 1 cană de ceai
- lamaie conservata 1 mic sau ½ mare, pielea mărunțită
- feta 75g, maruntit
- coriandru 1 mână, tocată
- portocale 1, suc
Metodă
-
Pasul 1
Unge ardeii cu ulei si ii gratar pe ambele parti pana devin moale. Dacă vă plac fără piele, continuați să prăjiți partea de piele până când se desprinde ușor.
-
Pasul 2
Puneți cușcușul într-un bol și acoperiți doar cu apă clocotită. Se acopera si se lasa sa se umfle 5 minute. Se amestecă lămâia, feta, coriandru și sucul de portocale în cușcuș și se condimentează bine. Umpleți ardeii cu câteva linguri de cușcuș, stropiți cu puțin ulei și serviți cu orice cușcuș rămas.
Informatii nutritionale
- Kcals 400
- Gras 13.7g
- Carbohidrați 59,8g
- Proteină 13.1g
#Ardei #roșii #cușcuș