Skip to content

Tipul bucătăriei:

Avocado copt cu somon afumat și ou

Avocado copt cu somon afumat și ou

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Puțin efort

Avocado este cu adevărat versatil, încercați-l copt cu somon afumat și ou pentru un brunch rapid și sănătos


Ingrediente

  • avocado 3 mari
  • ouă 6 mici, separate
  • somon afumat 3 felii, tăiate în bucăți
  • arpagic tocat fin pentru a face 1 lingura
  • piper cayenne ra pinch (opțional)
  • pâine de secară închisă prăjită a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Tăiați avocado în jumătate pe lungime și îndepărtați-i sâmburele. Tăiați o felie mică de pe partea de piele a jumătăților de avocado pentru a nu se rostogoli și puneți-le pe o tavă de copt. Scoateți o parte din mijloc de unde era piatra, adăugați puțin somon la fiecare și apoi adăugați gălbenușurile de ou. Albusurile se bat spuma rapid, astfel incat sa fie o consistenta uniforma, si se toarna cat de mult puteti. Se macină peste piper negru și se coace timp de 10 minute, sau până când albușurile s-au întărit. Presarati peste arpagic si un praf de cayenne, daca doriti. Serviți cu soldați de secară pentru scufundare.

Informatii nutritionale

  • Kcals 301
  • Gras 25.2g
  • Saturate 5.6g
  • Carbohidrați 1.8g
  • Fibră 4.5g
  • Proteină 14.5g
  • Sare 1.5g
.
#Avocado #copt #somon #afumat #și
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *