Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de bulion de bacon, Bruxelles si chilli

Bacon, varza de Bruxelles si bulion de ardei iute

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această slănină, varză de Bruxelles și bulion de ardei iute este o modalitate excelentă și sănătoasă de a încălzi iarna și de a folosi resturile pe care le aveți. Chiar și cei care urăsc germeni le vor adora


Preparați această slănină, varză de Bruxelles și bulion de ardei iute pentru o masă de Boxing Day. Consultați și mai multe rețete cu resturi de Crăciun.

Ingrediente

  • ceapă 1, tocat fin
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • slănină afumată 100 g
  • ulei de masline
  • păstârnac 2, tăiate mărunt
  • crengute de cimbru 2
  • fulgi de chilli o ciupitura
  • supă de pui 1 litru
  • varză de Bruxelles 250 g, feliate fin
  • ulei de ardei iute (optional) a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Puneti ceapa, usturoiul si lardonele intr-o tigaie mare, stropiti cu putin ulei si fierbeti 5 minute. Adăugați păstârnacul, cimbrul, fulgii de ardei iute și supa, aduceți la fiert, apoi fierbeți timp de 15 minute. Adăugați mugurii apoi fierbeți încă 5 minute înainte de a servi cu un strop de ulei de ardei iute, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 190
  • Gras 7.6g
  • Carbohidrați 14.3g
  • Fibră 7.9g
  • Proteină 16.3g
  • Sare 1.4g
#Bacon #varza #Bruxelles #bulion #ardei #iute
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *