Tipul bucătăriei:
Bacon, varza de Bruxelles si bulion de ardei iute
- serveste 4
- Uşor
Această slănină, varză de Bruxelles și bulion de ardei iute este o modalitate excelentă și sănătoasă de a încălzi iarna și de a folosi resturile pe care le aveți. Chiar și cei care urăsc germeni le vor adora
Preparați această slănină, varză de Bruxelles și bulion de ardei iute pentru o masă de Boxing Day. Consultați și mai multe rețete cu resturi de Crăciun.
Ingrediente
- ceapă 1, tocat fin
- usturoi 1 cuișoare, zdrobit
- slănină afumată 100 g
- ulei de masline
- păstârnac 2, tăiate mărunt
- crengute de cimbru 2
- fulgi de chilli o ciupitura
- supă de pui 1 litru
- varză de Bruxelles 250 g, feliate fin
- ulei de ardei iute (optional) a servi
Metodă
-
Pasul 1
Puneti ceapa, usturoiul si lardonele intr-o tigaie mare, stropiti cu putin ulei si fierbeti 5 minute. Adăugați păstârnacul, cimbrul, fulgii de ardei iute și supa, aduceți la fiert, apoi fierbeți timp de 15 minute. Adăugați mugurii apoi fierbeți încă 5 minute înainte de a servi cu un strop de ulei de ardei iute, dacă doriți.
Informatii nutritionale
- Kcals 190
- Gras 7.6g
- Carbohidrați 14.3g
- Fibră 7.9g
- Proteină 16.3g
- Sare 1.4g
#Bacon #varza #Bruxelles #bulion #ardei #iute