Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de bol vegan cu fajita cu orez conopidă

Bol de fajita vegan cu orez cauli

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Încercați aceste boluri vibrante și hrănitoare pentru o masă vegană bine echilibrată, care are mai puțin de 200 de calorii


Încercați această rețetă de bol cu ​​fajita vegană, apoi verificați burritos vegan, castronul burrito vegan, fajitas vegetale și mai multe rețete vegetariene mexicane.


Urmărește videoclipul nostru de 20 de secunde pentru cel mai simplu mod de a împroșca un avocado…

Ingrediente

  • ulei de masline
  • ardei rosii 1 mare sau 2 mici, fără sămânță și feliate
  • ceapa rosie 1, feliat
  • pasta de chipotle 1 lingura
  • roșii feliate tavă de 200 g
  • conopidă 1 mic, tocat
  • semințe de chimen ½ linguriță
  • sare de usturoi sau granule ½ linguriță
  • boia afumată ½ linguriță
  • oregano uscat ½ linguriță
  • fulgi de chilli ½ linguriță
  • avocado ½ mic, cu pietre și feliate pentru a servi
  • coriandru câteva frunze tocate pentru a servi
  • felii de lime a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește 1 linguriță de ulei și se prăjește ardeii și ceapa timp de 10 minute până când se înmoaie și devin ușor aurii. Se adauga pasta de chipotle, rosiile si un strop de apa. Se fierbe timp de 15-20 de minute până când sosul s-a îngroșat ușor.

  • Pasul 2

    Pentru orezul cu conopidă condimentat, amestecați conopida într-un robot de bucătărie până arată ca boabe. Prăjiți chimionul într-o tigaie antiaderentă în 1 linguriță ulei de măsline, adăugați sarea de usturoi, boia de ardei, oregano și fulgii de ardei iute și prăjiți timp de un minut înainte de a adăuga orezul cu conopidă. Se prăjește timp de 4-6 minute până când conopida este fragedă, și miroase puțin a prăjită. Se condimentează bine cu piper negru (și doar puțină sare dacă folosești sare de usturoi). Împărțiți între boluri. Adăugați ardeii deasupra, avocado și frunze de coriandru. Serviți cu felii de lime pentru a le stoarce.

Informatii nutritionale

  • Kcals 174
  • Gras 4.4g
  • Saturate 0,7g
  • Carbohidrați 22.1g
  • Zaharuri 18.9g
  • Fibră 9.1g
  • Proteină 7g
  • Sare 1.5g
.
#Bol #fajita #vegan #orez #cauli
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *