Tipul bucătăriei:
Broccoli, verdeață de primăvară și ardei iute
- serveste 2
- Puțin efort
O masă ușoară și sănătoasă la mijlocul săptămânii. Pentru o altă aromă, adăugați 2 linguri de ulei de susan înainte de servire sau tăiați o friptură mare în fâșii și prăjiți cu ghimbir și ardei iute, apoi amestecați cu 2 linguri de sos de stridii cu verdeața.
Ingrediente
- ulei de arahide
- rădăcină de ghimbir bucată de mărimea degetului mare, decojită și tăiată în fâșii
- ardei iute roșu 2, feliate fin
- brocoli 1 cap, tăiat în buchete mici
- verdeturi de primavara 200 g
- sherry uscat 2 linguri
- sos de soia usor 2 linguri
- ceapa verde 4, mărunțit
Metodă
-
Pasul 1
Se încălzește 1 lingură de ulei într-un wok până când este foarte fierbinte și se prăjește ghimbirul și chilli timp de 30 de secunde. Adaugati broccoli si un strop de apa, acoperiti si gatiti 2-3 minute.
-
Pasul 2
Adăugați verdeața de primăvară împreună cu sherry și sosul de soia și gătiți încă 3 minute. Acoperiți cu ceapa primăvară și serviți.
Informatii nutritionale
- Kcals 180
- Gras 8.5g
- Saturate 1.1g
- Carbohidrați 9.2g
- Proteină 13.1g
#Broccoli #verdeață #primăvară #și #ardei #iute