Skip to content

Tipul bucătăriei:

Broccoli, verdeață de primăvară și ardei iute

Broccoli, verdeață de primăvară și ardei iute

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

O masă ușoară și sănătoasă la mijlocul săptămânii. Pentru o altă aromă, adăugați 2 linguri de ulei de susan înainte de servire sau tăiați o friptură mare în fâșii și prăjiți cu ghimbir și ardei iute, apoi amestecați cu 2 linguri de sos de stridii cu verdeața.


Ingrediente

  • ulei de arahide
  • rădăcină de ghimbir bucată de mărimea degetului mare, decojită și tăiată în fâșii
  • ardei iute roșu 2, feliate fin
  • brocoli 1 cap, tăiat în buchete mici
  • verdeturi de primavara 200 g
  • sherry uscat 2 linguri
  • sos de soia usor 2 linguri
  • ceapa verde 4, mărunțit

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește 1 lingură de ulei într-un wok până când este foarte fierbinte și se prăjește ghimbirul și chilli timp de 30 de secunde. Adaugati broccoli si un strop de apa, acoperiti si gatiti 2-3 minute.

  • Pasul 2

    Adăugați verdeața de primăvară împreună cu sherry și sosul de soia și gătiți încă 3 minute. Acoperiți cu ceapa primăvară și serviți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 180
  • Gras 8.5g
  • Saturate 1.1g
  • Carbohidrați 9.2g
  • Proteină 13.1g
#Broccoli #verdeață #primăvară #și #ardei #iute
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *