Close
Skip to content

Tipul bucătăriei:

Burgeri de somon thailandez cu pene de cartofi dulci

Burgeri de somon verde thailandez cu pene de cartof dulce

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Împachetați o mulțime de proteine ​​cu burgerii noștri de somon în chifle moi. Serviți alături de pene picante de cartof dulce și morcov zingy și castravete


Încercați acești burgeri de somon verde thailandez, apoi verificați mai multe rețete de somon, cum ar fi coletele noastre de somon thailandez.

Ingrediente

  • cartofi dulci 400g, tăiate în pene subțiri
  • ulei de pulverizare
  • fulgi de chilli uscat ½ linguriță
  • fileuri de somon 500g, piei scoase, tocate grosier
  • Pasta de curry verde thailandez 2 linguri
  • usturoi 1 cuișor, zdrobit
  • ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, ras fin
  • ardei iute roșu ½, însămânțate și tocate grosier
  • chifle cu aluat 4, înjumătățit și prăjit
  • maioneză cu conținut scăzut de grăsimi 2 linguri

SLAW

  • sos de pește ½ lingură
  • tei 2, suc
  • zahăr brun moale deschis ½ lingură
  • ardei iute roșu ½, însămânțat și tocat mărunt
  • morcovi 2, decojite în panglici
  • castravete ½, decojite în panglici
  • mentă ½ o grămadă mică, frunzele rupte

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Încărcați pene de cartof dulce pe o tavă de prăjit, pulverizați cu ulei, apoi aruncați cu fulgii de ardei iute și condimente. Se prăjește 45 de minute, întorcându-se la jumătatea drumului sau până când este gătit și crocant la margini.

  • Pasul 2

    Puneți somonul, pasta de curry, usturoiul, ghimbirul, ardeiul iute și câteva condimente într-un robot de bucătărie și pulsați până când se toacă aproximativ. Formați-vă în 4 torturi, aproximativ de aceeași dimensiune ca chiflele dvs., și răciți-le timp de 15 minute până la fermitate.

  • Pasul 3

    Bateți împreună sosul de pește, sucul de lămâie și zahărul într-un castron, apoi adăugați ardeiul iute, morcovii, castraveții și menta, cu puțin condiment. Aruncați bine și lăsați la marinat timp de 20 de minute.

  • Pasul 4

    Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu și pulverizați ușor cu ulei. Se prajesc hamburgerii 2-3 minute pe fiecare parte până se caramelizează. Puneți pe o tavă de copt și introduceți în cuptor pentru ultimele 10 minute de pene, pentru a găti.

  • Pasul 5

    Răspândiți jumătățile de coc cu maiaua, apoi puneți burgerii pe baze, urmate de vârfurile de salată și chifle, servind eventualele resturi pe lateral cu pene.

Informatii nutritionale

  • Kcals 688
  • Gras 28,8g
  • Saturează 4.6g
  • Carbohidrați 66,7g
  • Zaharuri 20g
  • Fibră 9.3g
  • Proteină 35,8g
  • Sare 1.9g
.
#Burgeri #somon #verde #thailandez #pene #cartof #dulce
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast