Tipul bucătăriei:
burgeri thailandezi cu salsa și cartofi dulci
- serveste 4
- Uşor
Acești burgeri ușori de porc sunt aromați cu pastă de curry thailandez și coriandru, apoi sunt serviți cu un chilli picant și salsa de mango. Deoarece nu există chiflă, sunt cu adevărat sărace în grăsimi și sănătoase, servește doar felii de cartofi dulci delicioase în lateral
Ingrediente
- cartofi dulci 2, tăiate în felii
- ulei de masline
- carne de porc tocată extra slabă 400 g
- Pastă de curry roșu thailandez 1 lingura
- ceapa rosie ½ ras, ½ taiat marunt
- coriandru un buchet mic tocat
- Mango 1 cubulete
- ardei iute roșu 1 tocat fin
- lămâie verde ½, suc
- salata verde mica a servi
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. amestecă felii de cartofi cu ½ lingură ulei de măsline. Se pune pe o tava de copt si se presara cu sare. Coaceți 20-25 de minute până se înmoaie.
-
Pasul 2
Între timp, amestecați împreună carnea de porc, pasta de curry, ceapa rasă și jumătate de coriandru. asezonați și formați în 4 burgeri. Ungeți burgerii cu puțin ulei apoi grătarul sau grătarul timp de 5-6 minute pe fiecare parte, până când sunt gătiți.
-
Pasul 3
Pentru salsa de mango, amestecați mango, chilli și restul de coriandru cu sucul de lămâie. Pentru a servi, puneți un burger peste niște frunze de pietre prețioase și puneți cu lingura peste niște salsa. Serviți cu felii de cartofi dulci.
Informatii nutritionale
- Kcals 242
- Gras 4.8g
- Saturate 1.6g
- Carbohidrați 27.9g
- Fibră 4g
- Proteină 23.6g
- Sare 0,45g