Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă vietnameză Pho

Carne de vită pho

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Rapid, sănătos și plin de aromă, carne de vită pho este mai ușor de făcut decât credeți. Vietnamezii au această supă parfumată de tăiței la micul dejun, prânz și cină.


Ingrediente

  • supa tare de vita 750 ml
  • usturoi 2 cuișoare, decojite și zdrobite cu dosul unui cuțit
  • ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, feliată
  • ardei iute roșu 2, feliate
  • anason stelat 1
  • scorţişoară 1 baton
  • ceapa verde o grămadă, feliată
  • sos de pește 1 lingura
  • taitei plati de orez 100 g
  • file de friptură 200 g, felii subțiri
  • muguri de fasole o mână

A SERVI

  • frunze de coriandru
  • felii de lime
  • sos hoisin
  • sos chilli sriracha

Metodă

  • Pasul 1

    Aduceți la fiert bulionul, usturoiul, ghimbirul, jumătate de ardei iute, anason stelat, scorțișoară și jumătate de ceapă primăvară timp de 15 minute. Se strecoară, aruncând solidele și se aduce din nou la fierbere. Asezonați cu sos de pește.

  • Pasul 2

    Peste tăiței se toarnă un ibric cu apă clocotită și se lasă la macerat 10 minute, apoi se scurge și se clătește.

  • Pasul 3

    Împărțiți tăițeii în două boluri adânci. Adăugați friptura și varza de fasole în bulionul care fiarbă și luați de pe foc, se vor continua să gătească la căldura reziduală. Se pun peste tăiței și se adaugă ceapa primăvară rămasă, chilli, niște coriandru și felii de lime. Serviți cu hoisin și sriracha.

Informatii nutritionale

  • Kcals 341
  • Gras 5.5g
  • Saturate 2.2g
  • Carbohidrați 43.3g
  • Fibră 3.7g
  • Proteină 27.6g
  • Sare 1.6g
#Carne #vită #pho
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *