Skip to content

Tipul bucătăriei:

Cartofi noi cu șuncă de Parma și fasole

Cartofi noi prăjiți cu șuncă de Parma și fasole

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Această rețetă rapidă și ușoară de cartofi noi prăjiți cu șuncă de Parma și fasole este o cină rapidă delicioasă – ideală pentru după muncă. În plus, are sub 300 de calorii. Fasolea este cea mai bună în timpul lunilor de vară


Ingrediente

  • fasole lată 2 pumni (aproximativ 100 g)
  • ulei de măsline sau unt pentru prăjit
  • cartofi noi 250 g, tăiate la jumătate și fierte la abur sau fierte până când sunt fierte
  • sunca de parma 2 felii, la grătar până devin crocante și rupte în bucăți
  • pătrunjel tocat pentru a face 2 linguri
  • oțet de sherry 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Se fierbe fasolea timp de 4 minute, se scurg, se răcesc și se decojesc coajele cenușii. Se incinge putin ulei si unt intr-o tigaie si se prajesc cartofii pana devin foarte rumeni si crocante, se adauga fasolea, sunca de parma, patrunjelul, se condimenteaza bine si se amesteca. Stropiți cu oțet de sherry.

Informatii nutritionale

  • Kcals 250
  • Gras 14.3g
  • Carbohidrați 23.2g
  • Fibră 4.2g
  • Proteină 8.7g
  • Sare 0,89g
#Cartofi #noi #prăjiți #șuncă #Parma #și #fasole
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *