Skip to content

Tipul bucătăriei:

coc mătg, roșii și ricotta

Chard, roșii cherry fripte și ricotta la cuptor

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Acest fel de mâncare nu numai că este foarte simplu, ci și o valoare excelentă: acest fel de mâncare delicios servește două pentru 4,60 GBP. Pentru un plus de pizzazz, luați câteva cuburi de pancetta împreună cu roșiile și adăugați-le la coacere.


Ingrediente

  • roșii cherry 150 g
  • extra-virgină ulei de masline
  • unt
  • mătgul 200 g, mărunțit
  • nucşoară un grătar bun
  • ricotta 125 g
  • ouă 3
  • parmezan 50 g, ras

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge cuptorul la 220c/ventilator 200c/gaz 7. Se amesteca rosiile cu putin ulei de masline, se condimenteaza si se coace 10 minute. Scoateți dar lăsați cuptorul aprins.

  • Pasul 2

    Între timp, se topește un buton de unt într-o tigaie mare, apoi se prăjește șocul timp de 5 minute sau până se ofilește și se înmoaie. Se condimentează cu nucșoară, sare și piper.

    Apăsați pe tigaie cu o lingură de lemn pentru a stoarce excesul de suc și turnați-le. Bate ricotta cu ouăle și majoritatea parmezanului. Se condimentează, apoi se amestecă smogurile.

    Se toarnă într-o tavă de copt unsă cu unt de aproximativ 20 cm pătrați, se pun roșiile cu lingura și se presară restul de brânză.

    Coaceți timp de 10-15 minute până când se fixează la mijloc. Prăjiți timp de 2 minute până devin aurii dacă doriți mai multă culoare. Serviți cu o salată verde crocantă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 371
  • Carbohidrați 6.4g
  • Proteină 26.7g
  • Gras 26.8g
  • Sare 2g
  • Fibră 1g
#Chard #roșii #cherry #fripte #și #ricotta #cuptor
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *