Tipul bucătăriei:
Chard, roșii cherry fripte și ricotta la cuptor
- serveste 2
- Uşor
Acest fel de mâncare nu numai că este foarte simplu, ci și o valoare excelentă: acest fel de mâncare delicios servește două pentru 4,60 GBP. Pentru un plus de pizzazz, luați câteva cuburi de pancetta împreună cu roșiile și adăugați-le la coacere.
Ingrediente
- roșii cherry 150 g
- extra-virgină ulei de masline
- unt
- mătgul 200 g, mărunțit
- nucşoară un grătar bun
- ricotta 125 g
- ouă 3
- parmezan 50 g, ras
Metodă
-
Pasul 1
Se incinge cuptorul la 220c/ventilator 200c/gaz 7. Se amesteca rosiile cu putin ulei de masline, se condimenteaza si se coace 10 minute. Scoateți dar lăsați cuptorul aprins.
-
Pasul 2
Între timp, se topește un buton de unt într-o tigaie mare, apoi se prăjește șocul timp de 5 minute sau până se ofilește și se înmoaie. Se condimentează cu nucșoară, sare și piper.
Apăsați pe tigaie cu o lingură de lemn pentru a stoarce excesul de suc și turnați-le. Bate ricotta cu ouăle și majoritatea parmezanului. Se condimentează, apoi se amestecă smogurile.
Se toarnă într-o tavă de copt unsă cu unt de aproximativ 20 cm pătrați, se pun roșiile cu lingura și se presară restul de brânză.
Coaceți timp de 10-15 minute până când se fixează la mijloc. Prăjiți timp de 2 minute până devin aurii dacă doriți mai multă culoare. Serviți cu o salată verde crocantă.
Informatii nutritionale
- Kcals 371
- Carbohidrați 6.4g
- Proteină 26.7g
- Gras 26.8g
- Sare 2g
- Fibră 1g