Skip to content

Tipul bucătăriei:

1121

Chorizo ​​cu fasole neagră și salsa de avocado

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Chorizo ​​și fasole țestoasă neagră sunt finisate cu o grămadă delicioasă de lime și salsa de avocado. Este suficient de consistent pentru a fi servit la prânz sau o cină ușoară


Urmărește videoclipul nostru de 20 de secunde pentru cel mai simplu mod de a împroșca un avocado…

Ingrediente

  • avocado ½, amestecat cu suc de
  • tei sau coriandru a face o salsa
  • fasole țestoasă neagră 250g, inmuiat peste noapte in apa rece si scurs
  • supă de pui 1 litru
  • chorizo felii 75g, feliate fin
  • ceapă 1, tocat fin
  • smantana cuva de 142 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti fasolea testoasa si ceapa in supa de pui intr-o tigaie acoperita timp de 45 de minute sau pana se inmoaie. Se amestecă jumătate din chorizo. Împărțiți supa în 4 boluri și adăugați o lingură de smântână. Acoperiți cu salsa și restul de chorizo.

Informatii nutritionale

  • Kcals 364
  • Gras 16.2g
  • Saturate 6.6g
  • Carbohidrați 32.8g
  • Fibră 10.9g
  • Proteină 23.8g
  • Sare 0,98g
#Chorizo #fasole #neagră #și #salsa #avocado
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *