Tipul bucătăriei:
Chorizo cu fasole neagră și salsa de avocado
- serveste 4
- Puțin efort
Chorizo și fasole țestoasă neagră sunt finisate cu o grămadă delicioasă de lime și salsa de avocado. Este suficient de consistent pentru a fi servit la prânz sau o cină ușoară
Urmărește videoclipul nostru de 20 de secunde pentru cel mai simplu mod de a împroșca un avocado…
Ingrediente
- avocado ½, amestecat cu suc de
- tei sau coriandru a face o salsa
- fasole țestoasă neagră 250g, inmuiat peste noapte in apa rece si scurs
- supă de pui 1 litru
- chorizo felii 75g, feliate fin
- ceapă 1, tocat fin
- smantana cuva de 142 ml
Metodă
-
Pasul 1
Gatiti fasolea testoasa si ceapa in supa de pui intr-o tigaie acoperita timp de 45 de minute sau pana se inmoaie. Se amestecă jumătate din chorizo. Împărțiți supa în 4 boluri și adăugați o lingură de smântână. Acoperiți cu salsa și restul de chorizo.
Informatii nutritionale
- Kcals 364
- Gras 16.2g
- Saturate 6.6g
- Carbohidrați 32.8g
- Fibră 10.9g
- Proteină 23.8g
- Sare 0,98g
#Chorizo #fasole #neagră #și #salsa #avocado