Skip to content

Tipul bucătăriei:

Chorizo, verdeață și tocană de fasole într-un vas mare, așezat pe o masă cu o parte de pătrunjel tocat

Chorizo, verdeață și tocană de fasole

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Consultați cina noastră copioasă, sănătoasă și bogată în proteine, cu tocană de chorizo, aromată cu boia dulce afumată și piperată cu fasole cannellini, roșii cherry și kale


Pregătiți această tocană consistentă, apoi verificați puiul și orezul nostru, pastele sănătoase cu somon și mai multe rețete bogate în proteine.

Ingrediente

  • ulei de masline 2 lingurite
  • chorizo 75 g, decojite și tocate
  • ceapă ½, tocat fin
  • usturoi 2 cuișoare, tăiate mărunt
  • boia dulce afumată 2 lingurite
  • fasole cannellini Tavă de 400 g, scursă și clătită
  • roșii cherry tavă de 400 g
  • kale 2 pumni mari
  • Mazăre congelată 75 g
  • otet de vin rosu 1 lingura
  • pătrunjel cu frunze plate un buchet mic, tocat grosier

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie mare sau într-o caserolă la foc mediu și se gătește chorizo-ul timp de 5 minute, amestecând, până când uleiul devine roșu și chorizo-ul este crocant. Scoateți-l pe o farfurie. Adăugați ceapa în tigaie cu un praf de sare și gătiți timp de 6-7 minute sau până se înmoaie. Adăugați usturoiul și boia și fierbeți timp de 2 minute. Adăugați fasolea și roșiile, împreună cu 100 ml de apă și chorizo, și fierbeți ușor timp de 15 minute. Se amestecă varza și mazărea înghețată cu 100 ml de apă și se gătesc câteva minute până când sunt fierte, apoi se condimentează și se amestecă oțetul.

  • Pasul 2

    Împărțiți între boluri și acoperiți cu pătrunjel tocat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 420
  • Gras 17.2g
  • Saturate 5.4g
  • Carbohidrați 34.3g
  • Zaharuri 13.8g
  • Fibră 15.6g
  • Proteină 24g
  • Sare 1.5g
#Chorizo #verdeață #și #tocană #fasole
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *